Atzealdea

Elikaduraren etorkizuna una I+G+B baldintzatuta egongo da

#
Berrikuntza

Elikaduraren etorkizuna una I+G+B baldintzatuta egongo da

Psikologo eta neurozientzialariek, ingeniariek, baita marketin eta ekonomia adituek ere, elikagaiak, hauen zaporea edota ekoizpena aztertzen dituzte gastronomiaren etorkizuna eraikitzeko, 4.0 Gastronomia deitzen zaio honi. Jatea esperientzia bilakatzea da teknologia berri horien xedea. Hori bai, beti beharrezkoak izango dira bai sukaldari on bat, eta baita primerako produktuak ere.

Gipuzkoa bezalako lurralde batean, sektore tradizionalak eta teknologia berriek bat egiten duten eremua izanik, aukera berriak identifikatzen eta elkarrekin lan egiten jakin behar da hobera egin dezagun. Hori da Etorkizuna Eraikiz.


Nola eraikitzen ari gara Gipuzkoarako etorkizun hobe bat?

Etorkizuna Eraikiz da Gipuzkoaren etorkizuneko erronkak identifikatu eta horiei erantzuna ematen dien proiektua, irtenbide zehatz, benetako eta eraldatzaileekin.

Informazio gehiago
  1. Gipuzkoa taldean

    Gipuzkoaren garapenerako giltzarri izango diren proiektuak identifikatu

  2. Gipuzkoa lab

    Gai errealen inguruko esperientzia errealen laborategia

  3. Ikertu

    Gipuzkoako 4 unibertsitateak tartean sartuta daude ezagutza erabilgarria sortzeko

  4. Ikasi

    Nazioarteko truke sare bat sortu

  5. Gizarteratzea

    Ikasitako guztia gure gizartean txertatu