Briciole di pane

Albiste guztiak - izenburua

Gipuzkoako albisteak

Filtro personalizzato

Categoria Sfaccettature

Categoria Sfaccettature

Risultati della Ricerca

8

Abian dira gastronomiaren eraldaketa digitalerako LABe – Digital Gastronomy Lab izeneko berrikuntza-laborategiaren obrak

2019ko otsailaren 21ean El Diario Vasco egunkarian argitaratutako iritzi artikulua

2019/02/21

Ingurumena

Sebastián Álvarok eta Juan Mari Azpiazuk elkarrekin idatzitako liburuak, alpinista garrantzitsuen hausnarketa biziak jasotzen ditu.

2019/02/15

Ogasuna

Udalen Finantzaketarako Foru Funtsak 515 milioi euroko zuzkidurarekin itxiko du 2018 urtea, laugarren urtez jarraian bere errekorra gaindituz

2019/02/22

Ingurumena

Poltsak doan banatuko dira ere, birziklatzean konpostagarriak aurrera egiteko.

2019/02/22

Kultura

Omenaldia da literatura-kalitateari eta urterik beltzenetan izan zuen konpromiso etikoari.

2019/02/25

Kultura

Elefanteen familiako ugaztun handi baten hezurra, besteak beste