Albisteak
Gipuzkoako albisteak
2018/11/21
IngurumenaIngurumeneko Departamentuak Basque Culinary Centerrak antolatutako Gastronomia Jasangarriko VII. Jardunalian parte hartu du.
Gure Lurra Sembrando Futuro 2 jardunaldia ospatu da Kursaal jauregian, Tony Nadal edo Alvaro Neil bezalako ahots ezagunekin eta lehen sektorea ogibide aukeratu duten bost gazteren testigantzekin.
2018/11/20
IngurumenaHelburua da gure jantzien bizia luzatzea eta baztertutako materialekin berriak egitea.
2018/11/19
IngurumenaFrutas Landetxa eta Alpa-Uvesco enpresei aitorpen berezia egin zaie egin duten lanagatik.
2018/11/18
IngurumenaAsensio: «2050. urterako itsasoan arrainak baino plastiko gehiago egongo da».
2018/11/16
IngurumenaAsensio: «Gipuzkoak aurrerapauso handia eman du gaikako zabor bilketarekin; orain hondakinak aberastasun eta enplegu iturri bihurtzeko garaia da».
Hondakinak Prebenitzeko Europako Astea azaroaren 17tik 25era bitartean ospatuko da.
2018/11/07
Ingurumena164 eragilek parte hartu dute partaidetzazko deliberazio prozesuan, zeintzuk 173 ekarpen egin dituzten hondakinen arloan.
2018/10/30
IngurumenaAurreikusitako egutegia betetzen ari da, eta TMB planta lehenengo hondakinak jasotzen hasiko da 2019ko martxoa eta apirila artean.
2018/10/26
IngurumenaAldundiak eta Basque Culinary Center-en arteko hitzarmena