De arte, sabœr. Juan Luis Moraza. Diálogos de Cocina

El Dr. Moraza, nos ofrece una exposición magistral sobre las percepciones. Juan Luis Moraza, profesor en la Facultad de Bellas Artes de la Universidad de Vigo nos explica que el Arte es información y registro no solo de lo que sucede, sino también de lo que se siente. Si el hambre es lo que nos hace mortales, y la eternidad una forma de insaciabilidad, el saber —el sabor— nos instala, de modo efímero, en la conciencia de lo vivo, en la complejidad del éxtasis. Sapere es a la vez saber y saborear, el homo sapiens, el que saborea. Comer juntos es aceptar un mismo destino. 16 y 17 de marzo de 2009, Palacio Miramar Donostia San Sebastián.

35:12

Oharra

Azpitituluak sistema automatiko baten bidez sortu dira. Zerbitzuaren kalitatea eta fidagarritasuna hobetzeko lan egiten badugu ere, kontuan izan transkripzioan akatsak egon daitezkeela.

Webgunean bideoa txertatu

Bideoa deskargatu

Bideoa kalitate desberdinetan eskaintzen dizugu: HD, 720, 576 eta 240. Aukeratu behar duzun kalitatea eta deskargatu bideoa.

Kalitatea

Transkripzioa deskargatu

Bideoaren transkripzioak, automatikoki sortutakoak, eskura dituzu. Aukeratu nahi duzun formatua.

Formatuak

Itzulpena deskargatu

Bideoaren itzulpenak, automatikoki sortutakoak, eskura dituzu.