Sagardoa eta txakolina

Analisi hauek sagardo eta txakolinen kalitatea ezagutzeko egiten dira. Hartzidura prozesuaren kontrola aurrera eramateko erabiltzen dira.

Fraisoroko Laborategiak ENACkek emandako 434/LE857 zk. egiaztapena du, egiaztapen zerrenda kontsultatu ahal izateko, ikus ENAC-en web orria.

Eskaera-orria

Laginen bidalketa

Laginen bidalketa (gutxi gorabehera):

Gutxieneko kantitatea: Beharrezko kantitateak egin beharreko analisien parametroen araberakoak izango dira. Oro har, 0,75 litro produktu nahikoa dira saiakuntza kimikoak egiteko.

Ontzia:

Botila edo ontzi itxi bat.

Laginak modu egokian mantentzeko baldintzak:

ez da gordetzeko baldintza berezirik behar.

Laborategian laginak uzteko egunak:

Astelehenetik ostiralera (8.00etatik 14.30etara)