Menu nagusira joan Eduki nagusira joan
  • Laborategia
    • Historia
    • Xedea
    • Ikuspegia
    • Balioak
    • Loturak
  • Kalitatea
    • Egiaztapena
    • Ingurugiroarekiko konpromisoa
    • Zerbitzu-karta
    • 5S
    • EFQM
    • Laneko segurtasuna eta osasuna
  • Zerbitzuak
    • Abere osasuna
    • Urak eta isuriak
    • Hobetzaileak eta sustratoak
    • Zoruak
    • Kirol zoruak
      • Errugbi eta futbol zelaiak: sustraitze geruzak
      • Errugbi eta futbol zelaiak: zigilatze-geruzak
      • Errugbi eta futbol zelaiak: lurzoruak eta berrelikatzeak
      • Golf zelaiak: green-ak
      • Golf zelaiak: bunker-ak
      • Golf zelaiak: zigilatze-geruzak
    • Zentzumen analisia
    • Landareak
    • Abereen elikadura
    • Sagardoa eta txakolina
    • Landare osasuna
    • Garapena eta Berrikuntza
    • Sagardoaren-mikrobiologia
  • Dokumentuak
    • Eskaera-orriak
    • Araudia
    • Artikuluak
    • Proiektuak
  • Albisteak
    • Fraisoro prentsan
  • Zonalde pribatua
  • Ohiko galderak
  • Kokapena eta harremana
  • Aktualitatea
  • Gaiak
  • Aldundia
  • Egoitza elektronikoa
  • Facebook 
  • Twitter 
  • YouTube 
  • Instagram  
  • Fraisoro
  • gipuzkoa.eus
Bilatu
Kontaktua
  • AKTUALITATEA
  • GAIAK
  • ALDUNDIA
  • EGOITZA ELEKTRONIKOA
    • Bilatu

      Zer ari zara bilatzen?

      Zein da gehien bilatua?

    • Kontaktua
    • EU | ES | EN
      EU Hizkuntza
      ES EN
  • Laborategia
    • Historia
    • Xedea
    • Ikuspegia
    • Balioak
    • Loturak
  • Kalitatea
    • Egiaztapena
    • Ingurugiroarekiko konpromisoa
    • Zerbitzu-karta
    • 5S
    • EFQM
    • Laneko segurtasuna eta osasuna
  • Zerbitzuak
    • Abere osasuna
    • Urak eta isuriak
    • Hobetzaileak eta sustratoak
    • Zoruak
    • Kirol zoruak
      • Errugbi eta futbol zelaiak: sustraitze geruzak
      • Errugbi eta futbol zelaiak: zigilatze-geruzak
      • Errugbi eta futbol zelaiak: lurzoruak eta berrelikatzeak
      • Golf zelaiak: green-ak
      • Golf zelaiak: bunker-ak
      • Golf zelaiak: zigilatze-geruzak
    • Zentzumen analisia
    • Landareak
    • Abereen elikadura
    • Sagardoa eta txakolina
    • Landare osasuna
    • Garapena eta Berrikuntza
    • Sagardoaren-mikrobiologia
  • Dokumentuak
    • Eskaera-orriak
    • Araudia
    • Artikuluak
    • Proiektuak
  • Albisteak
    • Fraisoro prentsan
  • Zonalde pribatua
  • Ohiko galderak
  • Kokapena eta harremana
  • Fraisoro
    Harremanetarako informazioa
    Itxi
    • 943 11 36 36

    • laboratorio@gipuzkoa.eus

Fraisoro
  • Laborategia
    Laborategia
    • Historia
    • Xedea
    • Ikuspegia
    • Balioak
    • Loturak
  • Kalitatea
    Kalitatea
    • Egiaztapena
    • Ingurugiroarekiko konpromisoa
    • Zerbitzu-karta
    • 5S
    • EFQM
    • Laneko segurtasuna eta osasuna
  • Zerbitzuak
    Zerbitzuak
    • Abere osasuna
    • Urak eta isuriak
    • Hobetzaileak eta sustratoak
    • Zoruak
    • Kirol zoruak
      • Errugbi eta futbol zelaiak: sustraitze geruzak
      • Errugbi eta futbol zelaiak: zigilatze-geruzak
      • Errugbi eta futbol zelaiak: lurzoruak eta berrelikatzeak
      • Golf zelaiak: green-ak
      • Golf zelaiak: bunker-ak
      • Golf zelaiak: zigilatze-geruzak
    • Zentzumen analisia
    • Landareak
    • Abereen elikadura
    • Sagardoa eta txakolina
    • Landare osasuna
    • Garapena eta Berrikuntza
    • Sagardoaren-mikrobiologia
  • Dokumentuak
    Dokumentuak
    • Eskaera-orriak
    • Araudia
    • Artikuluak
    • Proiektuak
  • Albisteak
    Albisteak
    • Fraisoro prentsan
  • Zonalde pribatua
  • Ohiko galderak
  • Kokapena eta harremana
Previous Next
Fraisoro
Harremanetarako informazioa
Itxi
  • 943 11 36 36

  • laboratorio@gipuzkoa.eus

fraisoro ingurumen eta
nekazal laborategia

  1. gipuzkoa
  2. Fraisoro
  3. Dokumentuak
  4. Proiektuak
  1. Fraisoro
  2. Dokumentuak
  3. Proiektuak
  • Eskaera-orriak
  • Araudia
  • Artikuluak
  • Proiektuak
  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail
  • Whatsapp

Proiektuak

 

Gipuzkoako Abeltzaintza Hondakinen Kuantifikazio eta Karakterizazioa

  • Txostena
  • I. eranskina - Animalien errolda eta simaur ekoizpena
  • II. eranskina - Minden analisien emaitzak
  • III. eranskina - Lurren analisien emaitzak

 

Perfil De Manzana Para Sidra

  • Txostena

 

Lanak Sagarra-sagardoa 2015-2016

  • Proyecto maduración 2015-2016
  • Selección de levaduras autóctonas
  • Panel de cata 2015
  • Estudio del perfil aromático de la sidra
  • Microbiología de la sidra

 

flecha
Location icono

Gipuzkoa Plaza, 1

20004 Donostia (Gipuzkoa)

Telefono icono

+34 943 11 21 11

Email icono

gipuzkoa@gipuzkoa.eus

Facebook Twitter Youtube Instagram Linkedin TikTok
cc

Gipuzkoako Foru Aldundia

Lege oharra

Pribatutasun politika

Web mapa

Erabilerraztasuna